Zemlja još uvek diše

Svet je mogao biti homogen do juče, dok je taj program, u trajanju od 26000 godina, trajao. Sada nije danas,  SADA je trenutak koji traje i juče i sutra, a juče ne postoji. Sahranili smo ga i ne znajući činjenicu da ga sahranjujemo svaki dan.
Pitanje suštine tvojeg sadašnjeg trenutka, tog trenutka koji je konstanta, jeste samo pitanje tvog fokusa, ne vizuelnog, već svečulnog, vibracionog.
Svet se sada jasno deli na pola. Trebaš razviti periferni vid, ako ga nemaš, trebaš malo otvoriti srce, ako već nisi… Pa Srcem disati, gledati, hodati, govoriti… Ali ne smeš više da dozvoliš sebi da neke stvari ne primećuješ, ili misliš da se to tebe ne tiče. Ti si, čoveče, deo kolektivne Svesti i ti jesi važan. Da li je moguće da se, pod tom maskom koju nosiš, bar jednom, tokom jednog dana, ne zapitaš…. Zašto ja udišem ugljen dioksid koji moje telo DISANJEM prirodno izbacuje? Kako me maska i OD ČEGA štiti? Zašto je sada slobodno disanje zakonski kažnjivo?
I, kada kažu da se tvoje dete socijalno distancira, dok se razvija i prirodno je da se socijalizuje, ali ti pristaješ, jer kažu da se to mora? I, kada ti kažu da tvoje dete mora nositi masku i udisati svoj ugljen dioksid i bakterije koje telo prirodnim procesom disanja izbacuje..?
Znaš li šta je život? Ljubav, Svetlost i Sloboda.
A ti se zapitaj gde si… I, što je najvažnije, gde je tvoj Fokus. Onaj spiritualni, svečulni.
Hoćeš li braniti sebi da voliš, da grliš, da se družiš, da rađaš, da produžavaš populaciju, ili ćeš učiti svoje dete da je svet za njega opasnost i da mora nositi masku i da ne sme grliti svog druga, drugaricu…
Zapitaj se samo, ti mali čoveče…. Ako se samo zapitaš, shvatićeš da ne moraš biti mali.
I ne zaboravi da, u kakvog god Boga da veruješ, taj u koga veruješ Bog ti je dao slobodu i disanje… Zašto slobodu sam sebi oduzimaš?

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.